Főoldal
 
Rédics község
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pályázatok
 
Civil szervezetek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intézmények
 
 
 
 
 
 
Gazdaság
 
Turizmus
 
 
 
Sport
 
 
Közérdekű információk
 
Vallás
 
 
Közérdekű adatok
 
 
     
 
Iskolai legfrissebb 2011-12

Véget ért a 2011-2012-es tanév

Június 21-én délután négy óra előtt a rekkenő nyári hőség ellenére ünneplőbe öltözött gyerekek, szülők és tanárok gyülekeztek rédicsi Bellosics Bálint Kulturális és Közösségi Ház nagytermében, hogy ünnepélyesen bezárják a 2011-12-es tanévet. Stokker Pálné, a helyi Móra Ferenc Általános Iskola igazgatója ünnepi beszédében felsorolta a tanév fontosabb eseményeit, átadta az arra érdemes pedagógusoknak - Erdei Lajosnénak és Rákos Istvánnénak - és tanulóknak kiemelkedő munkájukért járó jutalmakat, és elköszönt intézményünk végzős tanulóitól, akik ezt követően "elballgtak" iskolánkból. Végzőseinknek Stokker Sándor, községünk polgármestere is kedveskedett a település nevében egy Rédics "márkajelzésű" pólóval. Átadásra került továbbá a Rédicsi Iskolakörzet Gyermekeiért Alapítvány által 2009-ben alapított "A Móra Ferenc Általános Iskola Kultúrájáért Díj" is, amit ebben a tanévben Pető Emese 8. osztályos tanuló érdemelt ki hosszú évekig végzett színvolas kulturális munkájával. Így hivatalosan is kezdetét vette a tanulók számára a jól megérdemelt vakáció. A tanárok pedig július 1-től kezdik meg hivatalos, a törvény által előírt, fizetett szabadságukat, az addig hátralevő 1 hétben pedig még a tanév zárásával kapcsolatos egyéb hivatali teendőiket végzik az iskolában.

Íme néhány kép az esményről:

Kirándulás a Bakonyba

Iskolánk 5. és 7. osztályosai már régóta készültek arra, hogy a hírhedt betyár, Sobri Jóska nyomdokaiba lépjenek. Ezért aztán június 7-én egy betyárosan jó kirándulást tettek a csínytevőről elnevezett kalandparkba, és egy negyon jól sikerült napot töltöttek ott. Kép a park bejáratánál készült a hazaindulás előtti percekben. Aki bővebben is kíváncsi a létesítményre, IDE kattintva megnézheti a park internetes oldalát.

 

Sikeres gyermeknap

Június 4-én iskolánk apraja-nagyja a szülői munkaközösség lelkes tagjainak, valamint  tanáraik kíséretében, a diákönkormányzat szervezésében gyalogtúrát tett a lendvadedesi tóhoz. Útközben állomások voltak, ahol ügyességükről, tájékozottságukról adtak számot a csapatok. Dedesbe megérkezve játék, finom és bőséges ebéd, majd eredményhirdetés várta őket. A kép a jutalmak átadásának perceiben készült.


Magasrangú vendég az iskolában

Kövér László, a Magyar Országgyűlés Elnöke 2012. június 1-én látogatást tett településünkön, ahol megbeszélést folytatott a körjegyzőséghez tartozó falvak vezetőivel, majd megtekintette a helyi napköziotthonos óvodát és a Móra Ferenc Általános Iskolát.

 

Játszótérrel gazdagodott iskolánk

Kicsik és nagyok legnagyobb örömére az iskola tanulói birtokba vehették intézményünk legújabb fejlesztését, egy minden igényt kielégítő, korszerű játszóteret. A projekt a községi önkormányzat és a Rédics és Vonzáskörzete Fejlődéséért Közalapítvány együttműködésében készült el pályázati forrásból.

 

Tavaszi Zsongás

Idén is nagy sikerrel került megrendezésre a Móra Ferenc Általános Iskola és a Rédicsi Iskolakörzet Gyermekeiért Alapítvány szervezésében a már hagyománynak számító Tavaszi Zsongás című kulturális bemutató.

Néhány kép a rendezvényről:

A rendezvényen 52350 Ft-nyi felajánlás gyűlt össze, amely befizetésre került az alapítvány számlájára.

A befizetést igazoló szelvény megtekinthető ITT.

Diákolimpia

Iskolánk lelkes kézilabda csapata május 24-én 2. helyezést ért el. Ezúton is gratulálunk nekik. A helyezett csapat képe az érmekkel:

 

Kirándulás Budafára

Iskolánk alsó tagozatosai hasznos és jókedvű kirándulást tettek a budafai arborétumba május 17-én.

 
 
 
Gyengénlátók számára.
Redics.hu vakok és gyengénlátók számára is olvasható verziója.
 
  Hirdetmények
 

Pályázat óvodavezetői állásra

 
 

Pályázat falugondnoki munkakör betöltésére

 
 

Tanítói álláspályázat

 
 

Emergency Service Kft tájékoztató

 
 

Koronavírus járvánnyal kapcsolatos hirdetmény időseknek

 
 

Móra Ferenc Általános Iskola adatkezelési útmutatók

 
 

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás, kormányrendelet

 
 

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás

 
 

Tájékoztatás a Rédicsi Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadásáról, ügyintézésről

 
 

Polgármesteri Intézkedés a Rédicsi Napköziotthonos Óvoda bezárásáról

További hirdetmények
  Aktualitások
 

Rédicsi Hírmondó 8. szám
2017-01-02 15:31:26

 
 

Szilveszter Rédicsen
2016-12-30 20:40:41

 
 

Karácsonyi műsor a kultúrházban
2016-12-12 18:37:56

 
 

Házhoz megy a MIKULÁS
2016-11-18 17:53:33

 
 
UMFT
 
Magyar falu program
Impresszum Legyen a kezdőlapom Hozzáadás a kedvencekhez
Megtekintve 2721. alkalommal.